l'Espai

NOVES INSTAL·LACIONS

C. SANT CARLES, 97 IGUALADA

Centre Educatiu de Dansa

 

Espai d'Arts inicià la seva activitat l'any 2000. Al 2023 es trasllada al C. Sant Carles,97 d'Igualada. El Centre Educatiu amb un superfície de 700 m2 compta amb aules adaptades per la práctica de la dansa amb terra amortidor especial per assegurar una combinació perfecta d'elasticitat, salt i estabilitat i evitar lesions músculoesquelètiques. Reuneix totes les mesures tècniques per la pràctica de la dansa dictades pel Departament d'Educació.

 

El centre compta també amb l'aprovació de la Royal Academy of Dance com a Approved Examination Centre (AEC).

ESPAI DANSA

Companyia de dansa

Cia la Mandarina s'especialitza en espectacles de dansa per a tots els públics. Des del 2003

 

La base del treball és el llenguatge teatral i la dansa des d'una perspectiva contemporània, una acurada selecció musical i la plasticitat estètica.

L'objectiu pedagògic de la companyia és fomentar la cultura i promoure el gust per les arts escèniques; aprofitar la màgia del teatre com a recurs educatiu i com a mitjà per descobrir les inquietuds artístiques dels nens i les nenes.

Centre Educatiu de Dansa autoritzat

Contacte

 

Espai Dansa

C. Sant Carles, 97

08700 Igualada

www.espaidarts.com

Telèfon

93 803 5713

email

espaidarts@espaidarts.com

a8074021@xtec.cat

Festival de Dansa 2019

Cartell del Festival de dansa 2019. Fotografia de la Teresa Beltran, alumna del monogràfic de fotografia de l'Escola Minicipal d'Arts Gaspar Camps guiat per Aureli Sendra. 

Mostra'm dansa 2018

Cartell del Festival de dansa 2018. Treball de l'alumne Francesc Roca dels estudis de gràfica publicitària de l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps. Les fotografies son de la Laura Orejuela i la Teresa Beltran, alumnes del monogràfic de fotografia guiat per Aureli Sendra. I la ballarina Berta Búrria de Espai d'Arts, escola de dansa.

Cartell Mostra de Dansa 2017
Cartell Mostra de Dansa 2016. Disseny Xavier Gabriel, il.lustrador igualadí
Cartell Mostra de Dansa 2015. Disseny Xavier Mula, il.lustrador igualadí
Versión para imprimir | Mapa del sitio
E. D. Espai d'Arts Dansa - C. Sant Carles,97 Igualada Tel.: 93 8035713 www.espaidarts.com - a8074021@xtec.cat - espaidarts@espaidarts.com

Llamar

E-mail

Cómo llegar