l'Espai

NOVES INSTAL.LACIONS A PARTIR DE SETEMBRE DE 2023

C. SANT CARLES, 97 IGUALADA

Centre Educatiu de Dansa

 

Espai d'Arts inicià la seva activitat l'any 2000. Al setembre de 2023 es trasllada a les noves instal.lacions al C. Sant Carles,97 d'Igualada. Amb un superfície de 700 m2 compta amb les aules adaptades per la práctica de la dansa amb terra amortidor especial per assegurar una combinació perfecta d'elasticitat, salt i estabilitat i evitar lesions músculoesquelètiques . L'escola reuneix totes les mesures tècniques per la pràctica de la dansa dictades pel Departament d'Educació. El centre compta també amb l'aprovació de la Royal Academy of Dance com a Approved Examination Centre (AEC).

 

Com a centre d'informació cultural podeu informar-vos sobre la programació de les principals sales, disposar de descomptes per a espectacles. També hi trobareu revistes especialitzades de dansa i teatre. Periodicament i com a part fonamental per la formació de l'alumne, s'organitzen sortides culturals amb descomptes per a espectacles.

 

Ens agrada que els alumnes investiguin, creïn, experimentin, per això comptem amb un Laboratori Artístic per a estudiants de dansa.

 

Paralelament a l'escola, el centre també és l'espai de creació i assaig de la Cia. la Mandarina, companyia de dansa per a públic familiar creada al 2003

ESPAI DANSA

Companyia de dansa

Cia la Mandarina s'especialitza en espectacles de dansateatre per a tots els públics.

 

La base del treball és el llenguatge teatral i la dansa des d'una perspectiva contemporània, una acurada selecció musical i la plasticitat estètica.

L'objectiu pedagògic de la companyia és fomentar la cultura i promoure el gust per les arts escèniques; aprofitar la màgia del teatre com a recurs educatiu i com a mitjà per descobrir les inquietuds artístiques dels nens i les nenes.

Centre Educatiu de Dansa autoritzat

Contacte

 

Espai Dansa

C. Sant Carles, 97

08700 Igualada

www.espaidarts.com

Telèfon

93 803 5713

email

espaidarts@espaidarts.com

a8074021@xtec.cat

Festival de Dansa 2019

Cartell del Festival de dansa 2019. Fotografia de la Teresa Beltran, alumna del monogràfic de fotografia de l'Escola Minicipal d'Arts Gaspar Camps guiat per Aureli Sendra. 

Mostra'm dansa 2018

Cartell del Festival de dansa 2018. Treball de l'alumne Francesc Roca dels estudis de gràfica publicitària de l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps. Les fotografies son de la Laura Orejuela i la Teresa Beltran, alumnes del monogràfic de fotografia guiat per Aureli Sendra. I la ballarina Berta Búrria de Espai d'Arts, escola de dansa.

Cartell Mostra de Dansa 2017
Cartell Mostra de Dansa 2016. Disseny Xavier Gabriel, il.lustrador igualadí
Cartell Mostra de Dansa 2015. Disseny Xavier Mula, il.lustrador igualadí
Versión para imprimir | Mapa del sitio
E. D. Espai d'Arts Dansa - C. Sant Carles,97 Igualada Tel.: 93 8035713 www.espaidarts.com - a8074021@xtec.cat - espaidarts@espaidarts.com

Llamar

E-mail

Cómo llegar